راههای ارتباطیموقعیت شهر کمیجان در یک حالت مرکزی نسبت به شهرهای اطراف واقع شده، به طوری که با شهرهای تفرش – اراک – ملایر و همدان کمتر از ۱۰۰ کیلومتر فاصله دارد؛ که این فاصلهی کم بین این شهرها، ارتباط اقتصادی بین آنها را راحتتر و کمهزینهتر میکند. اما با اجرای ابتکاری در راههای ارتباطی شهرستان میتوان با یک تیر چندنشان زد و برای شهرستان راههای درآمد و همچنین برای شهرهای اطراف راههای صرفهجویی بسیاری در حمل و نقل بین شهری و جادهیی بوجود آورد. این پروژه، اتصال جاده کمیجان به جاده همدان – ساوه میباشد که از دره «وفس» صورت میگیرد. اجرای این پروژه فواید بسیاری به همراه خواهد داشت که در پی به برخی از آنها اشارهمیشود:
۱.
کوتاه شدن این مسافت برابر است با صرفهجویی در وقت – انرژی انسانی –
سوخت – استهلاک خودروها – استهلاک جادهها – راحت شدن ارتباطات و به طور کلی صرفهجویی در سرمایههای کشوری
۲.
هماکنون فاصله کمیجان – ساوه که بیشتر از راه آشتیان صورت میگیرد ۲۲۰ کیلومتر میباشد؛ اما با اجرای این پروژه این مسافت به ۱۵۰ کیلومتر کاهش پیدا خواهد کرد.
۳.
هماکنون فاصله کمیجان – تهران که بیشتر از راه آشتیان صورت میگیرد ۳۳۰ کیلومتر میباشد؛ اما با اجرای این پروژه ارتباط با پایتخت به ۲۶۰ کیلومتر کاهش پیدا خواهد کرد.
۴.
هماکنون فاصله ملایر – ساوه که بیشتر از راه همدان صورت میگیرد ۳۱۰ کیلومتر میباشد؛ اما با اجرای یا پروژه این مسافت به ۲۲۵ کیلومتر کاهش پیدا خواهد کرد.
۵.
کوتاه شدن مسیر ملایر – ساوه نه تنها برای ملایریها بلکه برای کلیه افرادی که میخواهند از استان لرستان به سمت ساوه و پایتخت تردد کنند مفید واقع خواهد شد.
۶.
وقتی این جاده از دره سرسبز و زیبای روستای «وفس» که کیلومترها فضای سبز و جنگل مانند دارد عبور کند و باجاذبهیی که این روستا و مراکز پذیرایی که بعدها در این مسیر احداث خواهد شد خواهند داشت، میتواند برای گردشگران، منطقهیی خوش آب و هوا و همچنین بازدید از روستای تاریخی و زیبای «وفس» یا «ابیانه استان مرکزی» منطقهیی جاذب باشد.