به گزارش روابط عمومی شهرداری کمیجان ، سرپرست شهرداری کمیجان از تجهیز کشتارگاه به سیستم اتاق پیش سرد خبر داد و افزود:این سیستم با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان در راستای توزیع گوشت مناسب راه اندازی و به بهره برداری رسیده است واظهار کرد: در حال حاضر کشتار دام با نظارت مستمر و مداوم ناظران و ذابحان شرعی و بهداشتی انجام میشود. دراین سیستم لاشه های گوشت در دمای مناسب و قرنطینه محدود به منظور از بین بردن باکتری های موجود و کسب اطمینان از کیفیت لازم گوشت به مدت ۲۴ ساعت نگهداری و سپس، لاشه های سالم ممهور به مهر دامپزشکی می شود .وی افزود: مشخصه اعمال سیستم پیش سرد روی گوشت قرمز را، الصاق برچسب سفید رنگ بر روی لاشه گوشت دانست و اظهار داشت:و شهروندان می توانند با مشاهده برچسب از سلامت گوشت مورد خریداری خود مطمئن شوند .گوشت قرمز پس از گذراندن فرآیند پیش سرد ، از طریق ماشین های حمل گوشت یخچال دار جهت عرضه به بازار به محل توزیع گوشت در سطح شهر منتقل می گردد و هدف شهرداری تأمین سلامت شهروندان و تامین سلامت و جلب رضایت است.